ENERGO-SPIRITUÁLIS KÓDOLÁS

Aki ezt a módszert választja, egy olyan mély és hatékony energetikai kódolásban részesül, melynek hatására kipihentnek, energikusnak, feltöltődöttnek és relaxáltnak érezheti magát. Különböző energetikai blokkok oldására kerül sor, mely által az ügyfél könnyebben veheti a napi feladatokat vagy akár a komolyabb kihívásokat, amikkel szembekerül. Tanfolyamaimon keresztül egy nagyon hatékony eszközt kap kezébe a hallgató, mellyel már képes saját életét jobbá tenni, környezetén is segíteni.

A Colorado energo-spirituális kódolás hatása:

  • éterikus, fizikai szinten kiegyensúlyozza a test energetikai rendszerét, az aurát és a csakrarendszert,
  • eltávolítja a test energiamezejéből a felhalmozódott negatív energiát,
  • mérsékli a stresszt, feszültséget és a nyugtalanság érzését, ezáltal relaxált állapot és általános jó közérzet alakul ki,
  • aktiválja a szervezet veleszületett öngyógyító képességét,
  • mentális és érzelmi problémák mély szintű oldása történik energetikai szinten.


A Colorado System tudásának alkalmazása nem egészségügyi tevékenység, nem tartozik az egészségügyi jogszabályok alá, és nem természetgyógyászati tevékenység, munkánk energo-spirituális jellegű.

A Colorado kódolás önmagában hatékony és eredményes, valamint sikeresen kombinálható természetgyógyászati módszerekkel és terápiákkal - masszázs, akupunktúra, reflexológia, kiropraktika, színterápia, homeopátia, stb. - , emeli azok hatását.