Colorado System©®

A Colorado System©® létrehozása 3 amerikai spirituális médium együttes munkájának köszönhető, akik beavatási élményen és spirituális csatornán keresztül kapták a rendszert és öntötték formába. Olyanokról van szó, akik hétköznapi emberként élték életüket, lényegében semmilyen kapcsolatuk energetikai dolgokkal nem volt, beavatási élményük és "felkeresésük" meglepetésként érte őket.

Ebben a munkában az ŐRZŐK segítették őket, azok az indián sámánok, akik generációkon keresztül várták az ÖSSZERENDEZŐK felbukkanását, azt, hogy végre átadhassák az őrzött tudásukat.

Az 1980-as/1990-es évtizedek fordulójára megkaptuk a lehetőséget, az esélyt arra, hogy magunkat jobbá téve, tanulva, segíthessünk önmagunkon, másokon, s jobbá tegyük magát a Földet is.

A Colorado System©®energia magas spirituális rangú energia, maga a kozmikus szeretet energiája. Miközben ezzel az energiával dolgozunk, közvetítőként, csatornaként működünk, és eközben a rajtunk átáramló energia által emelkedik saját energiaszintünk is, tisztulunk a létezés minden szintjén.

A kódolás kiegyensúlyozza a lelket és a szellemet, aktivizálja a velünk született öngyógyító képességet, ezzel egészségesebbé teszi a testet.

A Rendszer felépítése

Miellőtt a hallgatók eljutnak a Colorado System©® belső, lényegi tudásához, egy spirutiális-energetikai fejlődési utat járnak be, ennek első szintje az

ALAPKÓDOLÁS - BASICreCODING - B.R. szintek

A BR 4 szintből áll, első két szintje összetartozik, együttesen kerül átadására. Valamennyi fokozatnál a beavatások és a tudásanyag többszintű elsajátítása és gyakorlása során önmagunk is megtisztulunk önkorlátozó blokkjainktól, és képessé válunk arra, hogy másoknak is segítsünk a megszerzett tudásunknak megfelelő mértékben.

Ezt követik az E.S.K. szintek. Ezek után a kódoló képessé válik arra, hogy fizikai, mentális, étero-asztrális és kazuális szinten visszaállítsa az egyensúly, a harmónia, a rend és az egység feltételeit a hozzá forduló embernél.