SZOLGÁLTATÁSOK

Colorado System energo-spirituális kódolás / Energetikai kezelés az ősi indián tudás felhasználásával

A Colorado energia áramoltatása közben a mentális és érzelmi problémák mély szintű oldása történik energetikai szinten. Oldódik a stressz, a feszültség, nyugtalanság érzet, aktiválódik a szervezet veleszületett öngyógyító képessége.

A kezelés ideje: 60 perc


Indiai fejmasszázs

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet, a nyugalmat, és annak a lehetőségét, hogy egyszerűen magunk lehessünk. A masszázs alatt a kavargó gondolatok lecsillapodnak. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad a zaklatott elménknek a pihenésre, erőgyűjtésre, képessé tesz bennünket, hogy életünket más szemszögből nézzük. A megélénkülő vér- és nyirokkeringés hatására a haj és bőr sejtjeink friss oxigénnel és tápanyaggal lesznek ellátva, valamint a lerakódott salakanyagot is hamarabb távoznak szervezetünkből, ezzel segítve szervezetünk egészséges fejlődését és működését.

A kezelés ideje: 60 perc


Metamorf masszázs

Egy speciális blokkoldó technika, ami nagyon hatákonyan oldja a stresszt. A kezelés során a lábfejen, kézfejen és a fejen található gerinchez tartozó reflexpontok finom, gyengéd érintésével dolgozunk. Alkalmazása közben a kliens mély meditatív állapotba kerül, mely tudatállapotban az érintések hatására elinduló energiaáramlás a jelent és a múltat összekötve utat nyit a kliens problémáinak, múltbéli eseményeinek, stresszeinek feldolgozására, így azok kezelhetővé válnak vagy megszűnnek. 

A kezelés ideje: 60 perc


Kristályterápia

A kristályterápia egy teljes körű, holisztikus módszer, amely a teljes személyt kezeli, egyszerre hat a testre, a pszichére, a lélekre. A kristályok jótékony rezgése képes helyreállítani az emberi szervezet/szervek diszharmonikus működését.

A kezelés ideje: 30 perc


Atlantiszi névelemzés

Fedezd fel, hogy mit rejt a neved! Ismerd meg jobban képességeidet, lehetőségeidet, ezáltal pedig életed!

A saját működésünk és reakcióink megértése, így saját magunkkal való szembenézés az alapja minden pozitív irányú változásnak. A kimondott nevünkben ott van, hogy milyen lelki igényeink vannak, és hogy milyen ősi archaikus mintát élünk meg az élet négy fő területén (egészség-párkapcsolat-munka-pénz).

Ez egy 7-10 oldalas elemzés, amelyet írásban, kinyomtatva adok át.